יום שבת, 2 ביוני 2018

המאפה הצרפתי בחולון

       תרימו לחיים ותתפיחו את השמרים לרשת "המאפה הצרפתי" שעובר
       חזית להעולם הקמעוני ומשיק 
רשת מאפיות בקו עיצובי חדשני


חנות הדגל של הרשת "המאפה הצרפתי" הושקה  שבוע שעבר בעיר חולון – הראשונה ברשת מאפיות שיפתחו תחת מותג "המאפה הצרפתי", והשף קונדיטור  איציק בכר לא הפסיק לפנק ולדאוג שלאף אחד מהאורחים לא יחסר פחממה טעימה!



בעל הרשת "המאפה הצרפתי" שמספק מגוון עצום של מוצרי לחם, עוגות, קרואסונים ובורקסים לכל הארץ - רפי מיוסט לא הוריד את החיוך מפניו ונראה כמו בהולדת ילד פרטי שלו, הסניף החדש בחולון הוקם בהשקעה כספית של כ-2 מיליון ש"ח וכולל בר שרות מרכזי המוקף בתצוגות מכר על פי קטגוריות המספקות לקהל הלקוחות חווית קניה מרגשת - והחוויה בהחלטת מרגשת, ריח הלחמים שמעורבב עם ריח המתוקים עושה את שלו!


הסניף החדש, אשר ממוקם במתחם הקניות של "קבוצת מבנה" בחולון, מתפרס על 300 מ"ר וכולל מרפסות עם מקומות ישיבה, והיא מתוכננת להיות הראשונה מתוך רשת מאפיות בתיכנון חדשני ופונקציונלי תחת מותג "המאפה הצרפתי". 


להערכת הנהלת החברה, עד לסוף שנת 2019 ייפתחו ארבעה סניפים נוספים בערים מרכזיות תחת שם המותג
מחזיקה אצבעות שגם רמת גן בחשבון! 
במקום נמכרים לחמי שאור, פוקאצ׳ות, עוגות, בורקסים ומאפי שמרים, עוגות מוס, עוגות במשקל ועוד. 


מרבית מוצרי המאפה מגיעים ישירות ממפעל "המאפה הצרפתי" בראשל"צ ונאפים במקום.


 בבר השרות המרכזי מכינים  כריכים טריים, ארוחות בוקר וסלטים רעננים הנעשים לעיני הלקוחות.
מפעל ״המאפה הצרפתי״ הוא מהגדולים והמובילים בישראל בתחום מוצרי המאפה הקפואים לאפייה במקום.



במפעל מועסקים אנשי מקצוע ברמות הגבוהות ביותר, והם המובילים את תחום פיתוח המוצרים והתפעול. כיום החברה מוכרת את מוצריה ללמעלה מ-700 לקוחות בכל רחבי הארץ ומייצאת למדינות שונות בעולם, כשמידי שנה מצטרפים בעלי חנויות מאפה נוספים למעגל הלקוחות.
מפעל "המאפה הצרפתי" הוקם לפני 20 שנים על ידי מקצוענים שפרשו מבונז'ור. היזם רפי מיוסט הבין שיש צורך לתת מענה למאפיות בשוק הפרטי. לשם כך מיתג רפי את שלושת סניפיי בונז'ור שהיו בבעלותו ל"מאפה הצרפתי",  והקים אתר ייצור בראשון לציון. כיום "המאפה הצרפתי" הוא מפעל גדול ומוביל בתחום 'האפייה במקום'. יכולות הייצור הולכות ומשתבחות כאשר כל המשאבים מופנים לרכישת קווי ייצור חדשניים, המהווים את היתרון הגדול של המאפה הצרפתי. בנוסף ל-120 עובדי ייצור, מחזיק המפעל באנשי מפתח שגדלו והתחנכו בבונז'ור: השף קונדיטור שלמה פריינטה והסמנכ"ל יעקב גוזלן.
לדברי השף קונדיטור איציק בכר, אשר הוביל את הקמת הסניף החדש: "לפני כשנה התקבלה החלטה להקים חנויות שיטיבו לבטא את חזון "המאפה הצרפתי", וכך נולד פרויקט מאפיית הדגל. "המטרה הייתה הקמת אב טיפוס חדשני ומגוון, המעניק חוויית קניה מלאה ללקוח הנכנס בשערי המותג, אם זה בתחום הבולונז'רי, פטיסרי וכן בתחום מוצרים נלווים ומשלימים כגון כריכים, ארוחות בוקר, ממרחים וסלטים בייצור עצמימפעל המאפה הצרפתי בחר בי  לניהול פרויקט מאפיית הדגל, שיהווה אב טיפוס עבור הרשת, וימשוך יזמים וזכיינים שירצו להקים בתי מאפה משודרגים של המותג".
החנות הוקמה במתחם הקניות החדש "מבנה חולון" של קבוצת "מבנה", מקבוצות הנדל"ן הגדולות בישראל. 

צילום: יח"צ
המתחם נפרס על שטח של למעלה מ-15 אלף מ"ר וממוקם בלב אזור התעשייה של חולון, ברחוב הפלד 7. במתחם פועל הסניף הגדול בישראל של רשת רמי לוי וחנויות של מיטב המותגים ובתי העסק מתחומים שונים בהם אופנה, חשמל, עיצוב הבית, טקסטיל, בילוי ופנאי.
חברת המאפה הצרפתי נוסדה במרץ 1998. החברה מעסיקה למעלה מ- 160 עובדים בשלושה מפעלים בראשון לציון, שם נמצאים גם משרדי החברה והמערך הלוגיסטי שלה. לחברה צי של משאיות המגיע לכל פינה בארץ מהחרמון ועד אילת והיא מספקת מאפים קפואים מוכנים לאפייה וסוגי לחמים שונים לכ – 700 נקודות מכירה ברחבי הארץ


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה