יום חמישי, 3 במאי 2018

עוגת טירמיסו שתרים אותכם לשמים

טירמיסו זאת ממש העוגה המושלמת, העוגה הסופר זריזה שתמיד קוצרת שבחים ושאפשר להגיש אותה בהרבה צורות הגשה, זאת העוגה שאני לא מפסיקה ליישר ;)
אז בלי הרבה מילים קבלו את המתכון לטירמיסו הורס ורוצו להכין


כדאי לכם מאוד גם לעשות את עוגת טירמיסו לימון - לחצו למתכון 

עוגת טירמיסו בתבנת 18" או 8 כוסות אישיות 


מצרכים:
300גר' לשונות חתול/בישקוטים (חבילה וחצי)
קפה מגולען חזק - 3 כפות קפה עם כוס מים חמים
כף ליקר קפה ---לא חייבים אבל נותן טעם!
קופסת מסקפונה תנובה
חצי קןפסת בלילה לעוגת גבינה תנובה
מיכל שמנת מתוקה שוקולד תנובה
3/4 כוס סוכר
כפית תמצית וניל
1 כוס חלב 1%
1 אינסטנט פודינג וניל

ההכנה
1. טובלים את הבישקוטים בקפה ומסדרים שכבה ראשונה בתבנית


2. בקערה אחת מקציפים את השמנת מתוקה, סוכר, חלב, אינסטנט פודינג ותמצית וניל


3. בקערה נוספת מערבבים  את המסקפונה עם בלילת הגבינה 
4. מאחדים בין הקערות
5. מסדרים חצי מהבלילה על הבישקוטים 
6. מכסים בשכבה נוספת של בישקוטים ושוב בבלילה 
7. מעבירים למקרר ל8 שעות לפחות


8. לפני ההגשה מפזרים נס קפה 


וזהו אוכלים ונהנים מעוגה מושלמת



תהנו!

2 comments:

  1. בסד לימי יבורכו ידייך. שבוע טוב ורק שמחות אוהבת....וראיתי אותך בתוכנית.

    השבמחק
  2. איזה מהממת את ברכה 😍😍 תודה על המחמאות.
    נשיקות

    השבמחק