יום שבת, 28 באפריל 2018

קינואה ובשר טחון מן הצומח

קחו טיפ לחיים
אוכל שעושים באהבה  לעולם יהיה טעים יותר
אוכל שמגישים באהבה יהיה טעים בכפולות
אז ככה הגשתי את הבשר טחון מן הצומח על קינואה 

ברור שאפשר להגיש "רגיל" - צלחת קינואה בצד אחד והבשר טחון מן בצומח בצד השנה 
אבל תקראו שוב את הטיפ שלי למעלה  :)

מצרכים:
כוס  קינואה רויאל*
חצי שקית בשר טחון מן הצומח
חצי בצל קצוץ דק
חופן פטרוזליה
תבלינים - מלח, פלפל שחור, ראס אל חנות ועוד מה שבא
מעט שמן

ההכנה:
1. מכינים את הקינואה לפי ההוראות שעל השקית 
2. מטגנים את הבצל קלות
3. מוסיפים את הבשר טחון מן הצומח
4. מוסיפים תבלינים
5. רק ממש לקראת סיום הבישול, כשהבשר כבר מוכן, מוסיפים את הפיטרוזליה

הגשה מאוהבת
מסדרים את הקינואה בתוך קורצן בצורת לב - מהדקים היטב , ממלאים לא עד הסוף


מסדרים את הבשר טחון מן הצומח מעל הקינואה 


מוציאים את הקורצן 


ואוכלים.


* בקצרה על הקינואה רויאל אורגנית של תבואות
הקינואה של תבואות מגיעה מבוליביה שסדרום אמריקה, מתאפיינת בגרגירים עגולים וגדולים יחסית, גדלה בתנאים אורגנים, לקינואה ערך תזונתי רב: עשירה בחבלון איכותי, ויטמים E D, סיבים תזונתיים ומינרלים חיונים כמו ברזל, סידן, מגנזיום ואבץ - הקינואה אינה מכילה אבץ.
מחיר לקינואה רואיל אורגנית של תבואות 17.90ש"ח ל500 גר'

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה