יום שבת, 28 באפריל 2018

כמה פלוסים בארוחת צהריים אחת

כשהחלטתי להפוך לעצמאית ולעבוד מהבית עשיתי לי טבלה 
למה כן ולמה לא לעבוד מהבית ......... מאמנת אישית להשגת מטרות או לא?
אחת מהכנים היה שאוכל לאכול צהריים עם היורשים, שאוכל לקבל אותם מבית הספר ושנוכל לבשל יחד והכי חשוב לנהל שיחות.
ואכן הדבר הראשון שהבטחתי לעצמי היה לא לקבוע פגישות עיצוביות וגם לא אימונים עם המתאמנות בשעות הצהריים.

שעות הצהריים מוקדשות ליורשים, כן אפילו שהם מתבגרים וממש לא "צריכים" אותי אני מקבלת אותם מביה"ס ויחד אנחנו מכינים צהריים לאותו יום, באותו הזמן אנו מנהלים שיחות על דברים חשובים, כמו תחרות ה boogie sown ב Fortnite או העדכון האחרון שיש בClash Royale וגם שיחות פחות חשובות על מה היה בבית ספר - אתם לא תאמינו אבל בשיחות כאלה מקבלים הרבה יותר מידע מאשר בחקירות שרובנו עושים.
תפריט הארוחות שלנו מגוון כיוון שאנחנו בעיקר "עבדים" לחשקים שלנו, מה שכן הפסטה והפתיתים מככבות אצלנו בצהריים


שבוע שעבר הגיעו 3 מוצרי פלוס של אסם - פסטה פנה, ספגטי ופתיתים המכילים 50% יותר חלבון
וברור שישר הכנו אותם

והפעם בגירסה הכי פשוטה שלהם


מתכון לפתיתים

מצרכים:
שקית פתיתים פלוס של אסם
מעט שמן
3 כוסות מים 
מלח

אופן ההכנה:
1. מטגנים קלות את הפתיתים עם השמן - מערבבים היטב כל הזמן שלא ישרפו.
2. מוסיפים את המים והמלח - לטעום את המים ואם צריךמשפרים בעוד מלח.
4. כשהמים רתוחים מנמיכים את הלהבה ומבשלים בערך 15 דק'
5. מכבים את האש ומחכים - כשהמכסה סגור עוד כ 3 דק'
6. מערבבים ומגישים



ספגטי ברוטב אדום 


אנחנו אוהבים להכין את הספגטי כשהכל בסיר אחד - כך הרוטב "נדבק" היטב לספגטי 


קצת על סדרת "אסם פלוס"
אסם משיקה מוצרים חדשים בסדרת מוצרי "אסם פלוס": פסטה פנה, ספגטי ופתיתים המכילים 50% יותר חלבון
מדובר בפיתוח ייחודי המאפשר להעשיר את הפסטה והפתיתים האהובים של אסם בחלבון איכותי מבלי לפגוע בטעם ובמרקם של המוצרים המקוריים.
סדרת " אסם פלוס חלבון" מהווה המשך למסע התזונתי של אסם, במסגרתו היא פיתחה מוצרים טעימים ואיכותיים בעלי תרומה תזונתית ייחודית המועשרים ב קמח מלא, סיבי שיבולת שועל, ירקות וכעת גם בתוספת חלבון.

החלבון במוצרי הפסטה והפתיתים החדשים מורכב משילוב של דגן (חיטה) וקטנייה (אפונה), המהווה חלבון איכותי יותר מאשר חלבון שמקורו בחיטה בלבד. 
ידוע כי חלבון מהווה מרכיב משמעותי בתזונה נכונה ולאחרונה המודעות לחשיבותו גדלה בקרב הציבור. אורלי פיינה, דיאטנית קלינית ומנהלת תחום התזונה באסם: "לחלבון תפקיד חשוב בתזונה שלנו, הוא מסייע בבניית תאים וביצירת הרקמות ותומך בתהליך הגדילה ובניית השרירים".

כשרות: בד"צ ירושלים העדה החרדית. 
ניתן להשיג ברשתות השיווק ובחנויות הפרטיות. 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה