יום שבת, 3 במרץ 2018

מתכונים מהירים עם הפירורית פלוס של אסם

מה מבדיל אותי ממאמנת אישית אחרת?
היצרתיות, כמי שבאה מתחום העיצוב - בו חייבים להיות יצרתיים, אני מעבירה  למתאמנים שלי - חשיבה מחוץ לקופסה יוצרת פתרונות נכונים יותר.
השבוע הגיעו אלי לסיקור פירורית החדשה של אסם - פירורי לחם עם 50% קמח כוסמין מלא, ו2 צנצנות (פלסטיק) של מלח הארץ ורודים---שניהם של מלח הימלאיה האחד מלח גס והשני מלח דק.
אז מה עשיתי איתם? מלבד לטגן שניצל?


פורים שנחגג עכשיו נתן לי רעיון לחפש את הסלט שלי לשניצל ;)
מצרכים:
סלט מלא ירקות - שימו את כל הירקות שאתם אוהבים.
טגנו מעט שמן עם טבלית שום כתוש של דורות
הוסיפו את הפירורית 



טגנו קלות - לערבב שלא ישרף
מעט מלח הימלאיה דק של "מלח הארץ"



 -- למי שרוצה כדאי להוסיף פלחי לימון, מעט חריף
וזהו
פזרו מעל הסלט 



בתאבון!

ועוד מתכון סופר זריר עם הפירורית 
פטריות / כרובית מטוגנות



קלפו את הפטריות או נקו היטב - לא לשטוף!



חתכו את הכרובית לפרחים קטנים- שטפו היטב
עטפו את הכרוביות והפטריות בפירורית וטגנו
אל תשכחו לפזר מלח הימלאיה, ועדיף גס 



תהנו!

על מלח הימלאיה:
'מלח הארץ' מרחיבה את קו מוצרי הימלאיה ומשיקה  צנצנות הימלאיה
·        ייחודו של מלח הימלאיה הוא בכך שנחצב ומופק בשיטות טבעיות ומסורתיות ממרגלות הרי ההימלאיה.  המוצרים מוצעים בשני סוגים של צנצנות המכילות גבישים גסים וגבישים דקים
·        מדובר בגבישים יפהפיים התורמים לקישוט ועיטור מנות שונות
השקת שתי צנצנות הימלאיה החדשות באה לאור הצלחתה הגדולה של 'מטחנת מלח הארץ –הימלאיה' והביקוש הרב לה היא זוכה, זאת במקביל למגמה הקולינרית העולמית בה מלח ההימלאיה הוורוד נחשב למלח מוערך וייחודי.
 ייחודו של מלח הימלאיה הוא בכך שנחצב ומופק בשיטות טבעיות ומסורתיות ממרגלות הרי ההימלאיה. את גבישי מלח ההימלאיה ניתן לזהות בקלות בשל צבע הוורדרד–אפרסק המוענק להם בשל נוכחות תחמוצות הברזל שיש בהם. מלח ההימלאיה ניכרה מבטן האדמה מסלעי מלח שנוצרו בעידנים עתיקים, והם מכילים עושר מינרלים שעיקרם: סידן, אשלגן, מגנזיום, גופרות ועוד כ-80 אלמנטים המצויים בכמויות זעירות במלח אשר חיוניים לפעילותו התקינה של הגוף.
 הימלאיה של "מלח הארץ", המופק מסלעי מלח מהרי ההימלאיה, מאופיין בטעם מעודן יותר ממלחים אחרים. גבישיו הגסים מיועדים לשימוש בזריה או בצליה ולקבלת מרקם פריך וגבישיו הדקים (לאחר טחינה) מיועדים לשימוש בבישול. גבישי הימלאיה הוורודים מתאימים לתיבול, בישול, צליה, וזריה בכל סוגי המזון. בנוסף לכל התועלות שלהם, מדובר בגבישים יפהפיים התורמים לקישוט ועיטור מנות שונות.
ב'מלח הארץ' מקפידים לציין כי בדומה  לכל מקור נתרן אחר , כך גם בשימוש בגבישי הימלאיה, יש להקפיד על צריכה נבונה ומאוזנת.
 הימלאיה ורוד (גס ודק) של 'מלח הארץ' מוצע בצנצנות של 1 ק"ג, במחיר מומלץ של 19.90 ₪ ובכשרות פרווה בהשגחת הבד"ץ של העדה החרדית ירושלים. ניתן להשיג בכל רשתות השיווק.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה