יום שלישי, 30 בינואר 2018

עוגת תפוזים וסולת

כמו רוב הדברים בעולם גם המילה "שינוי" מתחלק לשלוש
כאלה שלא אוהבים לעשות שינוי
כאלה שקופצים על כל שינוי
וכאלה שרוצים שינוי ועושים אותו בשלבים
אני מוצאת את זה הרבה אצל המתאמנים שלי שכבר בפגישה הראשונה בנינו הם נלהבים ומשתוקקים לעשות כבר את השינוי אך אני כבר למודת נסיון ולא ממהרת לאפשר להם עד שלא נעבור על כמה דברים בסיסים

המתכון של עוגת תפוזים סולת הטעימה והקלה היא בדיוק מה שצריך ליד התה ביום חורפי, והעוגה היא בדיוק סוג האנשים שרוצים לעשות שינוי ועושים אותו בשלבים





מצרכים ל3 תבניות אינגליש קייק/תבנית בינונית


5 ביצים
כוס סוכר
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים, ומי שלא היה בקטיף :) תשתמשו במיץ תפוזים השווה והסחוט של פרימור

כוס קמח קוסמין
כוס סולת
שקית אבקת אפיה
כוס קוקוס

לסירופ - אחרי שהעוגה יוצאת מהתנור
לבשל כוס סוכר עם כוס מים ומיץ מלימון- עד שהסוכר נמס

אופן ההכנה:
מערבבים / טורפים בקערה את כל המצריכים לעוגה , לפי הסדר
מוזגים לתבניות
מכניסים לתנור כ40 דק בחום של 180 מעלות, עד שהעוגה מזהיבה יפה והקיסם יוצא נקי

מוצאים מהתנור ויוצקים את הסירופ - כן כן הרבה זה נספג
אפשר לפר מעל קוקוס או אבקת סוכר ואפשר להשאיר בלי כלום



מחכים מעט שתתקרר ומתחילים ליישר ;)


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה