יום שני, 8 בינואר 2018

לזניה טבעונית עם בשר מהצומח ועדשים ירוקות

כששואלים אותי "מה זה אימון להשגת מטרות?"
יש לי 2 דימויים, על הראשון אכתוב לכם בפעם אחת, 
הדימוי השני הוא פסטה!
פסטה אפשר לעשות בהמון וריאציות ואין אחת שהיא יותר טובה מהשניה כך זה אימון להשגת מטרות, 
המטרה הסופית היא לאכול פסטה, איזה מנת פסטה זאת תהיי תלויה במרכיבים, בגמישות וביצרתיות ...... בדיוק מה שצריך להשיג מטרה - נתונים קיימים, גמישות ויצרתיות.

קבלו את המתכון הקל ביותר ללזניה עשירה טבעונית וטעימה




מצרכים:
דפי לזניה 
שקית טחון מהצומח
גזר חתוך לקוביות
2 קופסאות עדשים ירקות, מוכנות, של מאסטר שף
5-6 עגבניות חתוכות לקוביות, או קופסאת עגבניות חתוכות 
כף סוכר
3 שיני שום פרוסות
כף רסק עגבניות
בצל סגול קצוץ
שמן זית
מעט צ'ילי חריף
מעט מלח, אני השתמשתי במלח הימלאיה המעולה של תבואות
מעט מים

ההכנה:
במחבת רחב מטגנים מעט את הבצל, מוסיפים את הגזר, מוסיפים את הטחון מהצומח, מוסיפים את הרסק עגבניות מערבבים היטב היטב.
מוסיפים את העגבניות והסוכר, ואז את השום והעגבניות, נותנים לזה להתבשל מעט, 



מוסיפים את העדשים מהקופסאת שימורים מערבבים היטב ומתבלים . משאירים על גז נמוך ל10 דק



מסדרים בתבנית את הדפי לזניה ומעבירים מחצית מהמילוי, ואז שוב דפי לזניה והחצי השניה - כן! יש להעביר גם את הנוזלים שיש במחבת על מנת שהלזניה לא תהיי יבשה.


מכסים בנייר כסף ונכנסים לתנור בחום של 180 מעלות לחצי שעה בערך, ב5 דקות אחרונות להסיר את הנייר כסף
ולהגיש חם!



בתאבון

מוזמנים לכתוב לי בתגובות מה המטרה שלכם ואף להפגש איתי ויחד נשיג את המטרה!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה