יום רביעי, 10 בינואר 2018

בונזור ולתנור

לא פעם ולא פעמים אני נפגשת עם המתאמנות שלי במשפט "אבל, אין לי זמן",
והתשובה שלי למשפט הזה ש- "זמן זה פונקציה" ואת הפונקציה הזאת אנחנו מגדרים לעצמנו.... 
כן! אני מדברת על ניהול זמן- כי איך שלא נהפוך את זה אנחנו צריכים לנהל את הזמן, לא להפך ולא על ידי מישהו אחר.
זה לא נעשה ב"זבנג" וגמרנו זה נעשה על ידי מחשבות וחישובים, עם ניסוי וטעייה וזה גם אף פעם לא נגמר (הרי החיים משתנים והזמנים מתחלקים אחרת).
אבל ברגע שיודעים את "הנוסחה" זה הרבה יותר קל וזורם.


השבוע הגיע אלי מארז של מוצרי בונז'ור ולתנור שגרם לי לחייך ולהגיד שאפו לבונז'ור שמעריכים את הזמן שלי/ שלנו ויצאו בסדרת מוצרים שחוסכת המון זמן במטבח ונותנת מוצרים סופר טעימים


סדרת המוצרים כוללת 
פוקצ'ה דגנים
עוגת קראנץ שמרים שוקולד
חלה מתוקה
רוגלך שוקולד

ההכנה ממש ממש פשוטה
מוצאים מהמקפיא מורחים ומכניסים לתנור

פוקצ'ה דגנים - למרוח בשמן זית לפזר מלח ולתנור, אנחנו שדרגנו גם בשום ויצא לנו לחם שום טעים




עוגת קראנץ שמרים שוקולד - למרוח בביצה אפשר לפזר שומשום, לאפות בסיום לטפטף מי סוכר (מים חמים עם סוכר מומס)



חלה מתוקה - להפשיר ולהתפיח כ4 שעות, למרוח בביצה ולפזר שומשום או כל תוספת אחרת


רוגלך שוקולד- למרוח בביצה ולאפות


הייתי מצלמת לכם את התוצאה אבל... לא נשאר פירור שניה אחרי שהוצאתי מהתנור .
חבל שאת הריח אני לא יכולה להעביר לכם....

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה