יום ראשון, 31 בדצמבר 2017

עוגת ביסקוויטים טבעונית / פרווה

לא תמיד צריך להתפשר!!
זוכרים את הכתבה שלי על פשרות?  למי שלא זוכר כנסו לפה
אז הנה דוגמא שלא תמיד צריך להתפשר.....
אתם טבעוניים? או כאלה שבא להם קינוח אחרי ארוחה  בשרית ואתם שומרי כשרות
קבלו את העוגה הטעימה, הצבעונית, המשודרת והכי קלה שיש! בלי פשרות




מתכון לעוגת ביסקוויטים

מצרכים:
חצי כוס נס קפה מוכן חזק - 3 כפיות נס קפה וחצי כוס מים רותחים

שרוול פתי בר
3 כוסות חלב סויה
2 שמנת מתוקה פרווה
3 אינסטנט פודינג וניל
3 שקיות סוכר וניל

ציפוי - כל אחד מה שהוא אוהב,

המלצות: פירות חתוכים קטן, סוכריות, קוביות שוקולד מריר, אבקת נס קפה, מקופלת מפוררת ועוד ועוד

ההכנה:

מרטיבים, במהירות, את הפתי בר ומסדרים שכבה ראשונה על התבנית - כולל את הדפנות
מקציפים את כל חומרי המילוי -השמנת מתוקה פרווה, הסויה,  האינסטנט פודינג, הסוכר  וניל= לקרם סמיך 

  

מסדרים את מחצית הקרם על הפתי בר

מסדרים שכבה שניה של פתי בר -- אני רסקתי פתי בר לפירורים ופזרתי על הקרם


ושוב את שארית הקרם 
ואז מחלקים את העוגה לפי מגוון הציפויים שרוצים, פשוט דוחפים את הפתי בר באמצע הקרם כמו "חומות"



ולרגע המשמעותי 
לציפוי - תנו לכל אחד להשתולל בתוספות שלו



להכניס למקרר לפחות ל4 שעות ועדיף ללילה שלם




 תהנו.. בעיקר תלמדו לדעת מתי התפשר ומתי לא ....

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה