יום שלישי, 26 בדצמבר 2017

עוגת ביסקוויטים משודרגת

העוגה הזאת שנראת מושלמת ומסובכת, היא בסה"כ עוגת ביסקוויטים הכי קלה שיש עם שידרוגים



והתמונה כלל לא משקפת את מה קרה 15 דקות לפני שהיא צולמה.....
אספר לכם מה קרה במטבח לפני שהיא צולמה .. 
לנסיך הקטן התחשק להכין עוגת ביסקוויטים - כן העוגה הכי קלה לעשייה שילדים וגם ילדים + מתים עליה, ואצלנו עם חשקים לא מתעסקים.
כל המצריכים סודרו על השיש והנסיך התחיל בעשייה, ואז הנסיך הגדול הגיע למטבח וביקש שיעשה חצי עם ציפוי של ביגלה שוקולד וחצי עם נס קפה, הנסיך הקטן אמר לא חצי אני לא אוהב נס קפה ורוצה עם סוכריות שוקולד, וסוכריות צבעוניות ואני אמרתי שאני אוהבת עם סירופ שוקולד אז שישאיר לי גם חלק נקי...
בקיצור כל אחד רצה את הציפוי שלו
מה עושים??
מתפשרים!


וככה יצאה לנו עוגה מושלמת שכל אחד קיבל משולש עם ציפוי שהוא אוהב 
אז נכון שלהתפשר על ציפוי של עוגה זה פשוט ולא סיפור גדול... אבל ככה בדיוק מלמדים את הילדים, וגם את הילדים + אך מתפשרים, ואגב לא תמיד כדאי להתפשר אבל זה כבר בפוסט אחר

ועכשיו למתכון

מצרכים:
חצי כוס נס קפה מוכן חזק - 3 כפיות נס קפה וחצי כוס מים רותחים

שרוול פתי בר, או כל חברה אחרת, בעצם שרוול וחצי כי חצי מנשנשים
3 כוסות חלב
2 שמנת מתוקה
גביע קרם פרש של תנובה, לא חובה אבל מוסיף המון, אפשר גם גביע גבינה לבנה במקום.
3 אינסטנט פודינג וניל
3 כפות סוכר
3 שקיות סוכר וניל

ציפוי - כל אחד מה שהוא אוהב,
המלצות: ביגלה מצופה שוקולד של אסם, סוכריות, מטבעות שוקולד, אבקת נס קפה, מקופלת מפוררת, תותים חתוכים ועוד ועוד

ההכנה:
מרטיבים, במהירות, את הפתי בר ומסדרים שכבה ראשונה על התבנית - כולל את הדפנות

מקציפים את כל חומרי המילוי גבינה - החלב, הקרם פרש, האינסטנט פודינג, הסוכר = לקרם סמיך 





מסדרים את מחצית הקרם על הפתי בר



מסדרים שכבה שניה של פתי בר 
ושוב את שארית הקרם 
ואז מחלקים את העוגה לפי מגוון הציפויים שרוצים, פשוט דוחפים את הפתי בר באמצע הקרם כמו מניפה או חלוקה של פיצה



ולרגע המשמעותי 
לציפוי - תנו לכל אחד להשתולל בתוספות שלו
ולהכניס למקרר לפחות ל4 שעות ועדיף ללילה שלם



תהנו.. בעיקר תלמדו להתפשר 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה