יום שבת, 9 בדצמבר 2017

עוגת מייפל פרווה

איך מחדשים? איך מרעננים? איך אחרי שנים שאני כזאת אתחדש? 
כן, אלו קמצוץ קטן של שאלות שעולות אצל המתאמנות שנמצאות בצומת דרכים שלא רוצות לעשות שינוי אבל חייבות לחדש ולרענן.. ויחד אנחנו מוצאות יחד איך לחדש ולשדרג .

                        בסוף תמצאו גם מתכון משודרג לעוגת מייפל

כנראה שגם מותג קוקי הרגיש שאחרי שנים שכולם מכירים את השקיות הצליה המעולות שלו שהגיע הזמן לחדש ולרענן ומרחיב את המוצרים שלו בתחום המטבח.

ההשקה הכולל מיתוג מחודש, המשדר רוח צעירה ורעננה העושה חשק לקשט את המטבח ולהתחיל לבשל.


סדרת קוקי החדשה כוללת את המוצרים הבאים:


"תבנית פלוס" – תבנית אלומיניום שלבסיסה מוצמד נייר אפייה היוצר הפרדה בין המזון לתבנית. נייר האפייה מייתר את הצורך לשמן את התבנית ומונע מהאוכל להידבק לתבנית.
מגיע ב-2 גדלים L x 3 יח' / XL x2 יח'
מחיר מדף ברשתות: 11.90-9.90 ₪

 דפי קוקי – איך לא חשבו על זה קודם? יריעות לתבנית התנור, מתאימות לצלייה של עוף, בשר, דגים, אנטיפסטי, דגים או כל מאכל שעד

היום לכלך את התבנית משומן.
עם דפי קוקי, אשר אטומים יותר מנייר אפייה, השומן לא עובר לתבנית ושומר אותה נקייה ויבשה.
25 יח' במארז
מחיר מדף ברשתות: 15.90-12.90 ש"ח

רדיד אלומיניום כוכבים עם סכין חיתוך - רדיד אלומיניום עם סכין חיתוך,  קל ונוח לשימוש, מעוטר בכוכבים יפים אשר מסייעים גם להפחתת הידבקות המזון לרדיד.
מחיר מדף ברשתות: 26.90-22.90 ש"ח.

ניילון נצמד עם סכין חיתוך – ניילון לעיטוף מזון, הנצמד מעולה לכל כלי!
120 מ' באריזה קומפקטית הנכנסת לכל מגירה במטבח.
מחיר מדף ברשתות: 21.90-24.90 ש"ח.

תבניות אלומיניום שמחות- תבניות אלומיניום צבעוניות, מתאימות לאפייה, צלייה, הקפאה וקירור. בצבעים שמחים שילדים אוהבים: ורוד וכחול.

מגיע בשני גדלים:
אינגליש קייק (5 יח' במארז)
מלבניות (3 יח' במארז)
מחיר מדף ברשתות: 11.90-9.90 ₪

 עוגת מייפל ל 2 תבניות אינגליש קייק
מצרכים:
3/4 כוס שמן
כוס סוכר
שקית סוכר וניל
3 ביצים גדולות
3/4 כוס מיץ תפוזים
1.5 כוסות קמח תופח
1/4 כפית קינמון
1/4 כוס קוקוס

לציפוי:
מייפל איכותי
אגוזי מלך מרוסקים

ההכנה:
1. מחממים תנור ל180 מעלות 
2. בקערה מערבבים את כל החומרים מלבד חומרי הציפוי
3. מוזגים לתבניות ומכניסים לתנור -- אין צורך לשמן את התבנית
4. מפזרים את האגוזי מלך למעלה
5. אופים במשך 45 דק', עד שהעוגה זהובה וקסם שננעץ באמצע יוצא נקי.
6. מוצאים מהתנור ומזליפים סירופ מייפל

ממתינים שהעוגה תתקרר וטורפים!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה