יום שבת, 9 בדצמבר 2017

קדרת גריסים וירקות

בישול קדרה זה להכניס את כל המוצרים לכלי אחד לסגור היטב ולתנור.. מה שיוצא משם יכול להיות רק מעדן שגורם ללק את האצבעות, בתנאי שהכנסו מצריכים איכותיים וטובים. 
ככה בדיוק זה קורא עם המחברת האישית שכל מתאמנת ממלאה בפגישות איתי, אנחנו מכנסיות כל פגישה את "המצרכים" המדויקיים למתאמנת ויוצאת מחברת מושלמת. כמו הקדרה שהכנתי השבוע



קדרת גריסים וירקות 


מצרכים:
2 כוסות גרריסים מושרות במים
סלסלת פטריות חתוכים לחצי
3 תפוחי אדמה פרוסים בינוני
2 גזרים חתוכים ל3
2 קישואים חתוכים ל3
קולרבי חתוך לקוביות 2/2ס"מ
תפוח אדמה מתוק  חתוך לקוביות 2/2ס"מ
סלרי, אני אוהבת המון, גבעול חתוך ל3ס"מ והעלים 
2 תבליות של שום דורות
תבלית גינג'ר של דורות
2 תבליות פטרוזילה של דורות
2 תבליות כוסברה .. נכון! של דורות
3 כפות של אבקת "מרק קטניות פינקנטי" של אסם
מים עד כיסוי הירקות
סיר ההגשה והבישול המהמם של נעמן



ההכנה :
1.אחרי שחותכים את כל הירקות, מכניסים לכלי שמתאים לבישול בתנור.
2. מוסיפים את הגריסים - אחרי שסוננו היטב .



3. מערבבים את האבקת מרק קטניות עם מים ומכסים את הכל.



4. מסדרים את פרוסות התפוחי אדמה מעל הכל.



5. סוגרים את המכסה ומכניסים לתנור ל4-6 שעות, או עד שהריח משגע.



ומגישים!




הסיר המהמם הינו מסדרת מְ נֻ קֶ דֶ ת קרמיקה גרניט החדשה של נעמן.
ומתאים לשימוש בישול קדירה בתנור או להגשה וכן למיקרוגל ולמדיח
ניתן להשיג ב3 צבעים: תכלת, צהוב, ורוד עתיק.

טווח מחירים 9.90ש"ח ועד 79.95ש"ח
להשיג בחנויות הרשת בכל רחבי הארץ.

אני כבר המתכרתי לסדרת התבליות של דורות  ולשמחתי דורות לא מפסיקים ומסיפים עוד ועוד לסידרה שכוללת  שום כתוש, בצל קצוץ ומטוגן, כוסברה, פטרוזיליה, בזיליקום,שמיר,  ג'ינג'ר ומגוון רטבים בהם שום ודבש, עגבניות בזיליקום, פסטו, סצ'ואן ועכשיו גם עשבי תיבול איטלקי
טווח מחירים 8-12 ש"ח

על התרשמותי, המצויינת, מסדרת אבקת המרקים החדשה של אסם תקראו פה 

3 תגובות:

  1. סליחה כמה מעלות החום של התנור?

    השבמחק
  2. על 180 מעלות - לשש שעות.
    אם זה לכל הלילה אז 120-130 מעלות

    השבמחק