יום רביעי, 15 בנובמבר 2017

סלט עדשים סופר טעים ומזין

השראתי עדשים והתפללתי שירד מטר רציני של גשם, קור שמצריך גרביים עבות וקערת מרק עדשים ביד אבל הגשם לא בא והעדשים המושרות שלי הסתכלו אלי ואמרו "אין מצב שאת עושה מאיתנו מרק, חם בחוץ"
אז לא עשיתי מרק -- עשיתי סלט! סלט עדשים סופר טעים ומזין


מצרכים:
2 כוסות עדשים שחורות מושרות
בטטה 
2 גבעולי סלרי 
אבקת מרק עדשים - החדש של אסם

לרוטב:
כף שמן זית
כף חומץ
כפית סילאן או דבש
מלח 
פלפל
 ההכנה:
1. פורסים את הבטטה לפרוסות של 0.5ס"מ ואז כל עיגול לחצי  ומסדרים אותם בתבנית על נייר אפיה ומכנסים לתנור בחום של 180 מעלות עד שיתרכחו, ומסננים 
*אל תזרקו את הנוזל - זה מרק עדשים!!

2. מבשלים את העדשים בסיר עם מים וכפית אבקת מרק עדשים בערך 25 דק' עד שהעדשים מוכנות.
3. חותכים את הסלרי לפרוסות קטנות כולל העלים 
4. מרכיבים את הסלט, מערבבים את העדשים עם הבטטה והסלרי 
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב 
ומערבבים יחד הכל
ואוכלים!


אבקת מרק עדשים הינה חלק מתוספת לסידרת מרקי התיבול "מרכיבים טבעיים בלבד"

אסם מרחיבה את הסידרה ומשיקה מהדורות חורף בטעמים חדשים:  עדשים, קטניות פיקנטי וירקות שורש בנוסף פיתחה מרקי תיבול עוף וטעם עוף מופחתי נתרן . 
מרק עדשים – לתיבול תבשילים ומרקי עדשים, מג'דרה, נזידים וכו'. מרק קטניות פיקנטי – לתיבול מגוון תבשילי קטניות פיקנטיים – מרק מינסטרונה, חרירה, תבשיל צ'ילי פיקנטי, וכן הלאה. מרק ירקות שורש – לתיבול קדירות, ירקות, מרקים כתומים ועוד.
המהדורות מצטרפות לסדרת מרקי התיבול מרכיבים טבעיים בלבד, ללא חומרים משמרים וצבעי מאכל, הכוללת מספר מוצרים ותיקים מרכיבים טבעיים בלבד – מרק עוף אמיתי, מרק בטעם עוף, מרק פטריות ומרק בצל.

 בנוסף, אסם משיקה מרקי תיבול עם 33% פחות מכמות הנתרן בשני מוצרי דגל של אבקות המרק לתיבול: 'מרק עוף אמיתי' ו'מרק בטעם עוף' מרכיבים טבעיים בלבד. מרקי התיבול מופחתי הנתרן יוצאים לשוק בתום שנה של פיתוח, במטרה לתת מענה לצרכנים המבקשים להפחית את כמות הנתרן בבישול הביתי, מבלי לוותר על הטעם העשיר המתקבל בשימוש במרקי תיבול. המוצרים מצטרפים לסדרת מרקי התיבול מרכיבים טבעיים והינם ללא חומרים משמרים וצבעי מאכל. מרקי התיבול מופחתי הנתרן יימכרו באריזות של 300 גרם, במחיר זהה לאבקת מרק המקבילה מרכיבים טבעיים בלבד.




להשיג ברשתות השיווק המובילות ברחבי הארץ.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה