יום ראשון, 20 באוגוסט 2017

תפוחי אדמה מעוכים

לא משנה באיזה צורה מגישים אותם אני מתה!!! על תפוחי אדמה
קבלו מתכון לתפוחי אדמה מעוכים טעמים ברמות על
במיוחד עם תוספת המלח  תבלינים של מלח הארץ





מצרכים
המון תפוחי אדמה -- כמה שאתם חושבים... תכפילו כמות כי זה מתחסל מבלי לשים לב
שמן זית
מלח

ההכנה
מבשלים את התפוחי אדמה בהרבה מים עד שהם כמעט רכים


מוצאים מהמים ומסדרים בתבנית
ומועכים באמצע -- אפשר עם היד (חם מדי) אפשר עם כפית, עם תחתית של כוס וכו'... מה שנוח 


מפזרים שמן זית - בנדיבות
ומכניסים לתנור לחום גבוה ל40 דק' בערך - עד שהתפוחי אדמה נשרפים

היופי של המנה הזאת שהיא ממש לא אחידה ולכל תפוח אדמה צורה משונה משלו 



ועכשיו לטחון המון מלח בעשבי תיבול המעולה של מלח הארץ


ולאכול!

2 comments: