יום שבת, 19 באוגוסט 2017

סדרת המאזטים החדשה של צבר

בנינו מבלי שאף אחד רואה
כמה פעמים יצא לכם לקנות משהו מוכן, להוציא אותו מהאריזה המקורית שלו לצלחת הגשה ביתית להגיש ולהגיד - תראו מה הכנתי".....
נכון שיותר מכמה פעמים?
אז בשישי האחרון כמעט שהצלחתי לעשות את זה אבל "נתפסתי" על חם בזמן שהעברתי לצלחות את ה"מאזטים" החדשים של צבר.





סדרת המאזטים כוללת חמישה טעמים שלכל אחד אפיון שונה, בהתאם לשורשי המטבח ממנו נשאבה השראתם:
קרם חצילים: מאופיין בטעמי קלייה עדינים ובתיבול המשלים את טעמי המטבח האלג'יראי
קרם פלפלים: עם טוויסט פיקנטי - מהמטבח הטריפוליטאי העשיר בטעם וצבע
 קרם ארטישוק: מאזט ייחודי, בהשראת המטבח הטוניסאי, בעל מרקם נימוח שישדרג בקלות כל מנה 
    קרם סלק, שמקורו במטבח המרוקאי, בעל טעמים אופייניים וצבעוניות עזה ומגרה
    קרם עגבניות בעל טעם מתקתק, המגיע מהמטבח הבלקני.
אנחנו קבלנו לסיקור את שלושת המזאטים -

קרם חצילים הטעים, קרם פלפלים המעולה וקרם הארטישוק שהפתיע וגרם להתמכרות 

הסידרה פותחה בשיתוף עם השף אבי לוי, המאזטים החדשים מצטיינים גם בערכים תזונתיים, הודות לעובדה שהם מכילים לפחות 50% ירק ואף יותר, כך לדוגמה קרם החצילים מכיל 83% חציל קלוי וקרם הסלק מכיל 76% סלק.
כל המוצרים החדשים בסדרת המאזטים הינם טבעוניים ובעלי תו VEGAN Friendly.
המוצרים בהשגחת הבד"צ העדה החרדית, למעט קרם ארטישוק שהינו בהשגחת הרבנות הראשית קרית גת.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה