יום ראשון, 30 ביולי 2017

חציל בפרורי לחם

את החציל התחלתי להכיר ממש טוב רק בשנים האחרונות, לפני כן לא נגעתי... וחבל
קבלו מתכון סופר מהיר וטעים לחציל עטוף בפרורי לחם
 
 

מצרכים 
חציל 
פרורי לחם -- אסם הוציאה מהדרת קיץ - ביסלי גריל ----------- להיט!!


ביצה
נייר אפיה ותנור


 ההכנה
1. פורסים חציל לפרוסות בעובי של 2סמ ומניכים על רשת למשך שעה פלוס - כל הנוזלים יוצאים -- אבל לא חובה
2. מקשקשים את הביצה בצלחת
3. בצלחת שניה מפזרים את הפירורית ביסלי גריל - כיון שזה עם תיבול אין צורך להוסיף כלום! 
* אם יש פירורית רגילה אז כדאי להוסיף צ'ילי חריף, כמון או  רסל חנות טעים 
5. לוקחים כל פרוסת חציל וטובלים בביצה ולאחר מכן בפירורית 
6. ומניחים בנייר אפיה שעל התבנית ---- אפשר לטגן , אבל למי יש כוח וקלוריות מיוחדות לטיגון?
  

7. מכניסים לתנור  לחום של 220 מעלות למשך כ20-30 דק' - עד שהחציל זהוב ומוכן.

בתאבון!!


אין תגובות:

פרסום תגובה