יום רביעי, 26 באוקטובר 2016

כרובית בתנור

 יש שרואים בכרובית נשנוש 
ויש כאלה שרואים בה תוספת 
ויש גם כאלה שרואים בה ארוחה מלאה
אבל מה שבטוח כולם אומרים שהיא טעימה

אז קבלו מתכון מנצח והכי קל שיש
 רק 4 מוצרים :


ראש כרובית כולל העלים--- זה גם יפה וגם טעים
שמן זית , אני השתמשתי בשמן זית ישראלי כבישה קרה של שופרסל
מלח, קבלתי לסיקור את המלח של חברת תבואות - מלח הימלאיה טחון דק דק המגיע מהרי ההימלאיה. המלח הוא טבעי, המיובש בשמש, ללא כל תהליכי עיבוד וללא תוספות.
ותבנית של ניקול מהחבילה של תבניות אלומניות חזקות עגולות , השוות מאוד


תחילה אני מגרדת מעט את הכרובית , שריטה מאמאשלי - להוריד את כל הלכלוך הראשוני

 
שוטפת טוב טוב
מרתיחה את הכרובית בסיר עמוק עם מים ל7-5 דקות לא לבשל רק להרתיח ולהוציא את הליכלוך



להוציא מהסיר ולהפוך - כך יורדים עוד המים.



לסדר את הכרובית בתבנית 
 לטפטף שמן זית ולפזר מלח


זהו!
לתנור לשעה בערך על חום של 170-180 מעלות, לא מכוסה
בתאבון!






** המלח בנוסף לתיבול, מומלץ להשתמש במלח הימלאיה גם לטיפוח העור – לטיפולי פילינג, אמבטיות לניקוי רעלים ועוד.
מחיר: 19.90 ₪ לאריזה של 1 ק"ג.

** התבניות העגולות של ניקול מגיעות במארז של 6 יחידות ועולות 9.90ש"ח
** שמן זית בישראלי בכבישה קרה של שופרסל מחירו 34.90ש"ח ל750 מיל

אין תגובות:

פרסום תגובה